Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

                Liittyminen:      

Aiotko liittyä? Mahtavaa! Tässä asiat, jotka pitäisi laittaa hakemukseen:

Nimi: (Kissasi nimi. Max. 2 saman alkuista nimeä saa olla samassa klaanissa.)

Ikä: (Täällä aloitetaan pennusta tai oppilaasta. Pentu 0-6 kuuta. Oppilas 6-12 kuuta.)

Sukupuoli: (Kolli vai naaras?)

Klaani: (Mihin klaaniin? Vai onko kissasi kenties erakko, kotikisu tai kulkukissa?)

Ulkonäkö: (Pidä kissat realistisina, eli ei mitään pinkkejä kisuja. Vähintään 5 lausetta.)

Luonne: (Käytä mielikuvitustasi. Vähintään 4 lausetta.)

Perhe: (Onko klaanissa kissasi perhettä?)

Menneisyys: (Onko kissasi menneisyydessä tapahtunut jotain?)

Muuta: (Onko vielä jotain muuta kerrottavaa kissastasi?)

Vaaleanpunaisella merkityt kohdat pakollisia.

 

Jos hahmosi on aikeissa saada pentuja, tee pennuille tällainen pentuhakemus:

Pentujen emo ja tämän klaani: 

Pentujen isä ja tämän klaani:

Pentujen määrä: (Max. 5 pentua.)

Pentujen nimet ja sukupuolet:

Pentujen ulkonäöt: (Max. 3 lausetta per pentu.)

Muuta: (Muuta kerrottavaa pennuista?)

Kuka pennut ottaa: (Laita mitkä pennut otat itsellesi roolittavaksi, tai mistä teet npc-hahmoja, jonka joku muu voi ottaa.)

 

JOS ET HALUA LUODA UUTTA HAHMOA, VOIT ADOPTOIDA VALMIIN NPC-HAHMON! PAINA LINKISTÄ.

 

 

Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Apila

12.12.2017 08:58
Hyväksytty! Tervetuloa Soturin Taivaleeseen!

Nimi: Meikäläinen

11.12.2017 21:09
Nimi : Sulkapentu, Sulkatassu, Sulkakynsi

Ikä: 6 kk

Skp: kolli

Klaani: Kaikuklaani

Ulkonäkö: sulkakynsi omaa todella vaaleanharmaan keskipitkän turkin. Turkissa harmaan sävy vaihtelee ja on joissain paikoissa tummempaa kuin toisissa. Hänen turkkinsa on sileää, keskipitkää ja helposti takkuuntuvaa. Hän on Colourpoint-turkkinen kissa, se tarkoittaa että kaikissa hänen vartalonsa ääripäissä on tummaa kuviointia. Sitä on maskissa, korvissa, hännässä ja käpälissä. Ruumiinrakenteeltaan tämä suuri ja lihaksikas ragdoll on melko solakka. Hänen jalkansa ovat vahvat ja pitkät, polkuanturat kovat ja pikimustat. Häntä on pitkä ja tuuhea, ja sen pää on tumma. Hänen colourpoint-värityksensä tummat kohdat ovat harmaita, ja niissä on häivähdys suklaanruskeaa. Kollin pää on hieman kiilamainen. Korvat ovat tyvestä levenevät, ne osoittavat hieman eteen. Ne ovat kaukana toisistaan, ja korvien sisällä on karvatupsut. Silmät ovat tummansiniset. Ryhdiltään hän on hivenen etukumarassa, takajalat ovat nimittäin etujalkoja pidemmät. Kissan nenä on suklaanruskea. Hänen kyntensä ovat mustat, pitkät ja terävät. Ne ovat usein piilossa. Hampaat ovat valkoiset, suuret ja terävät.

Luonne : Sulkakynsi on valpas ja avoin, älykäs sekä leikkisä. Hän on myös melko kovaääninen, ja hän puhuu paljon. Hän on myös ystävällinen ja arvokas, harkitsevainen ja utelias. Hän omaa vapaan kissan harkitsevaisen, tyynen ja itsenäisen, riippumattoman luonteen. Takertuu usein pikkuasioihin. Hän on melko järjestelmällinen, ja pitää turkkinsakin siistinä. Hän on rohkea. Hän on melko usein omissa oloissaan, mutta hän viihtyy myös porukalla. Hänellä on usein vain muutamia vakiystäviä kerralla. Hän on uskollinen ja luottaa Tähtiklaaniin, vaikka hän tietää että hekään eivät kaikkeen pysty.

Perhe:
Isä; Jalo, harmaa kotikisu(npc, elää lähimmässä kaksijalkalassa)
Emo; Mokka, vaalea kotikisu(npc, elää lähimmässä kaksijalkalassa)
Veli; Prinssi, vaalea kolli(npc, elää lähimmässä kaksijalkalassa)
Sisko; rusehtava naaras (npc, kuollut auto-onnettouudessa)

Menneisyys : sulkakynsi ei ole klaanisyntyinen sillä hän on entinen kotikisu. Hänen setänsä kertoi hänelle tarinoita tuntemistaan klaanikissoista, ja pentu kiinnostui niistä niin että pyysi sedältään että tämä veisi hänet klaanin. Setä lupautui, pohdittuaan asiaa muun perheen kanssa. Eihän setäkään toki ketään klaanikissaa tuntenut mutta tiesi missä he asuivat, ja olihan hän sellaisen tavannutkin. .. juostessaan pakoon viholliskissoja. Pari päivää lähdön jälkeen Sulkapentu löysi itsensä klaanista. Kaikuklaanin päällikkö oli ottanut hänet klaaniin.

Muuta: sulkakynsi on puhdasverinen ragdoll-rotuinen kissa.

Nimi: Puuro

04.12.2017 15:57
Sopii :3

Nimi: Tallstar

04.12.2017 13:47
Ahvenarpi

Nimi: Puuro

04.12.2017 12:12
Tallstar, hyväksyn hakemuksesi mutta voisitko vaihtaa Ahventassun soturinimen sillä Sarastusklaanissa on jo kissa nimeltä Ahvenkynsi.

Nimi: Tallstar

04.12.2017 12:03
Nimi: Ahventassu, Ahvenkynsi

Ikä: 6 kk

Skp: kolli

Klaani: Tupsuklaani

Ulkonäkö: Pieni kolli. Turkin väri on harmaan ja vaaleanruskean sekoitusta. Turkki on keskipitkää. Turkissa on tummanruskeita, oransseja ja vaaleanruskeita täpliä. Silmät ovat keltaiset. Häntä on keskipitkä ja paksuhko.

Luonne: Ujo ja ystävällinen. Pelkää melkeim kaikkea. Ei uskalla koskaan tulla puhumaan. Haluaisi ystäviä, muttei uskalla mennä kysymään keneltäkään. Ei ole lainkaan kunnianhimoinen. Ei osaa kantaa vastuuta.


Nimi: Apila

15.11.2017 09:46
Hyväksytty!

Nimi: Tuli

15.11.2017 09:45
Nimi: Myrskypentu, Myrskytassu, Myrskytaivas

Ikä: 0 kk

Skp: Kolli

Klaani: Sarastusklaani

Ulkonäkö: Harmaa kolli, jolla on tummanharmaata kilpikonnakuviota turkissaan. Omaa siniset silmät. Erittäin paksu turkki. Ruumiinrakenteeltaan suuri, lihaksikas ja voimakas. Saa myöhemmin loven korvaansa.

Luonne: Uskollinen klaanilleen ja agressiivinen taisteluissa. Rohkea ja uhkarohkea. Kunnioittaa itseään vanhempia ja on ystävällinen. On pitkävihainen, jos tämän suututtaa.


Nimi: Apila

13.11.2017 15:27
Nimi: Sarastepentu, Sarastetassu, Sarasteaamu

Ikä: 0 kk

Skp: Naaras

Klaani: Tupsuklaani

Ulkonäkö: Sarasteaamu on kaunis pienikokoinen kissanaaras. Tämän turkki on ohutta, sileää ja pehmeää. Vaikka turkki näyttää todella sileältä ja ohuelta, naaras pystyy halutessaan pörhistää karvansa paksun näköiseksi, kuten isänsä Liekkiviiksi. Naaraan turkki on puhtaanvalkoista, ja hänellä on mustia täpliä. Suurimmat täplät ovat vasemman silmän ja korvan ympärillä, selässä, ja oikeassa etutassussa. Myös hännänpää naaraalla on musta. Pieniä pilkkuja ja laikkuja naaraalla on myös turkissaan. Sarasteaamu omaa kauniit, suuret meripihkanväriset silmät. Ruumiinrakenteeltaan tämä on hoikka, siro, pienikokoinen ja nopea. Kuono ja polkuanturat tällä ovat vaaleanpunaiset, kuten emollaan Hallasydämellä. Kynnet ja hampaat ovat terävät ja kirkkaanvalkoiset.

Luonne: Monimutkainen luonne. Todella päättäväinen. Rohkea, usein myös uhkarohkea. Suuttuu helposti, muttei ole pitkään vihainen. Seikkailunhaluinen ja villi. Ei säikähdä eikä pelkää helposti. Kunnianhimoinen, mutta kunnioittava. Ei pidä lainkaan jos häntä vähätellään tai haukutaan. Ei myöskään siitä jos hänen ystäviään ja perhettään vähätellään tai haukutaan. Naaras ei yleensä kosta, mutta on vihainen kyseiselle kissalle pitkään. On uskollinen klaanilleen, mutta tällä ei ole mitään muita klaaneja vastaan. Haluaa, että klaanien välillä säilyy rauha.

Perhe:
Emo: Hallasydän, Tupsuklaani
Isä: Liekkiviiksi, Aurinkoklaani
Sisar: Ruusupentu, Tähtiklaani

Taidot:
+metsästys
+kissajoukolle puhuminen
+kiipely
+kovaa juokseminen
-taistelu
-uiminen
-jäljittäminen

-hyväksytty

Nimi: Puuro

10.11.2017 19:18
Hyväksytty!

Nimi: potato

10.11.2017 16:24
{ADOPTIOHAHMO!!!!}

Nimi: Keltatassu {Yp:t saa päättää soturinimen :3 }

Ikä: 11 kuuta

Klaani: Sarastusklaani

Ulkonäkö: Valkoinen kaunis naaras jonka turkissa on kullanvärisiä pilkkuja. Naaraan kynnet ovat pitkät ja kirkkaan valkoiset. Keltatassu omaa suuret, uteliaat ja pyöreät meripihkan väriset silmät. Naaraan turkki on lyhyttä ja karheaa. Keltatassun vasemman silmän ympärillä on kullankeltainen laikku. Keltatassun vartalo on pieni ja lihaksikas.

Luonne: Keltatassu on rohkea ja tomera. Naaras tarttuu heti toimeen, ja on sosiaalinen. Keltatassu on hyvä metsästäjä. Kissa pitää sellaisista kissoista jotka ovat hänen-kaltaisiaan. Keltatassu on itsevarma eikä pelkää itseään isompia kissoja. Keltatassu vihaa muita klaaneja.

Perhe: (Voiko nää lisätä npc- hahmoiksi?)
Emo: Kirkas-sammal: Kaunis kilpikonnan ja valkoisen kirjava naaras sinisin silmin.
Isä: Myrskysydän: Lihaksikas musta kolli meripihkan värisin silmin.

Sisarukset: (En muista oliks sil jo mut ihs)
Pääskysiipi: Harmahtava kolli sinisin silmin. Päässyt varhain soturiksi pelastettunaan emonsa hengen ketulta. (Tästäkin npc?)

Menneisyys: Kun Pääskysiipi pääsi soturiksi, Keltatassu ei kadehtinut laisinkaan. Sillä kun päällikkö sanoi sanat: "Tähtiklaani kunnioittaa rohkeuttasi ja sisar-rakkauttasi. Pääskytassu, tästä lähtien sinut tunnetaan Pääskysiipenä."

Muuta: Haluaa rakastavan kumppanin ja pojan.

((ADOPTIOHAHMO))

Nimi: Apila

08.11.2017 17:23
Hyväksytty!
Kerrothan chatissa, millaiset Sarapennun vanhemmat ovat, niin lisään ne npc-hahmoiksi.

Nimi: Laikku

08.11.2017 17:12
Nimi: Sarapentu, Saratassu, Sarahäntä

Ikä: 3 kk

Skp: Naaras

Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: Sarahäntä on erikoisen värinen nuori kaunis naaras. Tämä on turkki on pohjimmiltaan valkeaa. Turkki on rakenteeltaan keskipitkää, pehmeää, ja vaikeasti takkuuntuvaa. Naaraalla on vasemman silmän ympärillä punaruskea täplä. Täplän karva on jokseenkin lyhyempää ja karheampaa. Naaraan selässä on täplä, joka on oranssi. Oranssissa turkissa kulkee tummempia raitoja. Hännänpää on pikimusta. Häntä on pitkähkö ja paksu karvoitukseltaan. Naaraalla on haaleanruskeat "sukat" jaloissaan. Kissan nenä ja polkuanturat ovat hellän vaaleanpunaiset. Naaraan silmät ovat suuret ja kauniit, ja niissä erottuu sinisen eri sävyjä. Sarahäntä on ruumiinrakenteeltaan pieni, solakka ja virtaviivainen. Naaraalla on sukujuuria Kaikuklaaniin, jonka takia tällä on polkuanturoiden välissä evämäiset osat, jotka helpottavat uimista. Kasvot ovat normaalin muotoiset. Lihaksia ei naaraalla erotu turkin alta lainkaan.

Luonne: Naaras on oman polkunsa kulkija. Osaa sulkeutua omaan maailmaansa. Rakastaa seikkailua. Ei ihastu helposti. Ihailee klaanin päällikköä, ja haluaisi sellaiseksi jonain päivänä. Kärsivällisyyttä naaraalla ei ole lainkaan. Kaiken pitäisi tapahtua heti. Naaras suuttuu, helposti, muttei ole kauaa vihainen. Pitää siitä kun häntä arvostetaan. On ärsyttävä, nokkava ja näsäviisas usein, eikä hänellä ole paljoa ystäviä. Silti hän tahtoisi ystävän.

Perhe:
Emo, Täpläturkki (npc?)
Isä, Mäyräraita (npc?)

Menneisyys: Syntyi sateisena päivänä vanhemmilleen, ja oli pentueesta ainoa joka selvisi yön yli. On emon lellikki, ja molemmat vanhemmat rakastavat tätä suuresti. Ei itse vielä tiedä pentuetovereidensa kuolemasta, ja luulee että on aina ollut ainoa pentu. Silti Sarahäntä tahtoisi sisaren tai veljen.

Muuta: Voisiko Sarahännän vanhemmista tehdä npc-hahmoja?

Nimi: Puuro

06.11.2017 09:26
Hyväksyttyy!

Nimi: Puuro

06.11.2017 09:26
Nimi: Lummetassu, Lummesydän

Ikä: 7 kuuta

Skp: Naaras

Klaani: Sarastusklaani

Ulkonäkö: Pienikokoinen vaaleanruskea naaras. Hänellä on pörröinen pitkä ja paksu turkki jossa on valkoisia laikkuja. Lummesydämen silmät ovat kauniinvihreät. Hänen jalkansa/tassunsa ovat sirot. Naaraalla on kauniit pyöreät kasvot. Lummesydän on rakenteeltaan virtaviivainen ja hoikka, vaikka sitä ei huomaakkaan helposti paksun turkin alta. Naaraalla on vaaleanpunaiset polkuanturat ja nenä. Hänen häntänsä on keskipitkä ja pörröinen. Lummesydämellä on hyvin terävät hampaat, mutta hänen kyntensä ovat tylpemmät.

Luonne: Todella seikkailunhaluinen naaras. Lummesydän ei hirveästi piittaa soturilaista jonka takia hän joutuu usein vaikeuksiin. Hän on yleensä hyvin utelias ja tykkää työntää kuononsa toisten asioihin. Naaras osaa olla myös kärsivällinen jos tarve vaatii. Lummesydän tahtoisi löytää itselleen edes yhden hyvän ystävän, jota ei haittaisi soturilain rikkominen. Naaras rakastaa soturina olemista, mutta ei voi sietää jos kokeneemmat soturit määräilevät häntä. Lummesydämeen on helppo tutustua, mutta hänen luottamuksensa saaminen on vaikeampaa. Tämä naaras tahtoisi löytää itselleen luotettavan ja rakastavan kumppanin, mutta hän ei itse ihastu helposti. Lummesydän tietää että hänen emonsa on kotikisu, eikä mieluusti kerro siitä kenellekkään.

Perhe:

Isä: Kaurisloikka, Sarastusklaani

Emo: Mansikka, kotikisu

Vastaus:


Korjaus: Isä on siis Kaurisjalka.

Nimi: Apila

05.11.2017 14:45
Hyväksytty!

Nimi: Tuuttifluutti

05.11.2017 14:15
Nimi: Yötassu, Yökynsl

Ikä: 6kk

Sukupuoli: Kolli

Klaani: Aurinkoklaank

Ulkonäkö: Sysi musta kolli. Yökynsi on hyvin suurikokoinen roteva kissa. Tämän hännän päässä ja rinnassa on valkoiset laikut. Kollin lavat ovat hyvin leveät ja lihaksikkaat. Hänen turkkinsa on karhea ja keskipitkä. Hän omaa pitkät ja terävät kynnet ja hampaat. Tämän oikea silmä on kään sininen ja vasen taas tumman ruskea.

Luonne: Hiljainen ja yleisesti huonolla päällä. Kollia ei näe melkein koskaan hyvällä päällä. Yökynsi ei välitä juuri muista kissoista mutta kunnioittaa vanhempien ja kokeneidempien kissojen neuvoja. Yökynsi ei hyväksy sitä että joku pomottettelew häntä mitä mutta jakaa itse käskyjä mielellään. Kolli on huono häviäjä mutta kun taas voittaa kerskuu sillä pidemmän aikaa. Hän on myös hyvin vallanhimoinen.


Nimi: Puuro

05.11.2017 12:13
Hyväksytty!

Nimi: Firestar

05.11.2017 12:09
Nimi: Tulitassu, Tulimyrsky

Ikä: 10 kk

Skp: Kolli

Klaani: Aurinkoklaani

Ulkonäkö: Liekinvärinen komea kolli. Ruumiinrakenteeltaan suuri, lihaksikas ja vahva. Pitkät valkeat kynnet. Omaa kirkkaanvihreät silmät. Turkki on ohutta, ja sileää, mutta pituudeltaan keskipitkää.

Luonne: Rohkea ja oikeudenmukainen. Haluaa aina kaikkien parasta. Suojelee klaaniaan hengellään, ja on uskollinen. Osaa pitää salaisuudet. Rikkoo soturilakia vain jos se on välttämätöntä.

Muuta: Tahtoisi varapäälliköksi.

Nimi: Puuro

04.11.2017 22:37
Korppitassu hyväksytty, kuten Närhitassukin vaikkakin Närhitassun hakemuksessa hajuaistin puuttuminen ei kuvaile mitenkään ulkonäköä, vaan se olisi pitänyt mainita muuta kohdassa. Menkööt nyt kuitenkin tällä kertaa :3

Nimi: Jay

04.11.2017 21:23
Nimi: Närhitassu, Närhisiipi
Ikä: 6 kk
Skp: Kolli
Klaani: Aurinkoklaani
Ulkonäkö: Harmaa kolli siniharmain juovin. Siniset silmät. Vasen silmä sokea. On vähän outo, sillä ei pysty haistamaan mitään. Tassut ovat valkeat.
Luonne: Suuttuu helposti. Pelkää pimeää. Inhoaa pentuja. Ei ystävysty helposti. Tykkää olla ihan yksin.
Perhe:
Emo: Kultahäntä (npc) (valkoinen naaras)
Isä: tuntematon
Sisko: Hiiritassu (npc) (sokea harmaa naaras)

Nimi: Maksamakkara

04.11.2017 21:17
Nimi: Korppitassu, Korppimarja

Ikä: 6 kk

Skp: Kolli

Klaani: Sarastusklaani

Ulkonäkö: Musta komea kolli. Valkoinen rinta. Keltaiset silmät. Sileä pehmeä turkki. Pitkä häntä.

Luonne: Ujo ja pelkää kaikkea. Mukava ja kiltti. Ei ystävysty helposti. Pelkää vettä ja tosi paljon koiria.

Perhe: Emo Mustaläiskä
Isä Siilipiikki (kuollut)
Emo npc: ksi jos mahdollista, : eli valkoinen naaras mustin läiskin.
Isä Tähtiklaaniin: ruskea kolli vihrein silmin.

Menneisyys: isä kuoli koiran tappamana

Nimi: Apila

04.11.2017 21:01
Hyväksytty!

Nimi: Hapsu

04.11.2017 20:03
Kuollut Tähtiklaanin jäsen!

Nimi: Hapsuturkki
Ikä: 35 kuuta
Skp: kolli
Klaani: Tähtiklaani (ent.tupsuklaani)
Ulkonäkö: viisas harmaa kolli sinisin silmin. Pitkä turkki. Pitkä häntä. Terävät kynnet. Vaaleanpunainen nenä. Lihaksikas ruumis.
Luonne: mukava ja ystävällinen. Rohkea ja luotettava. Uskollinen ja tykkää pennuista. Auttaa muita mielellään.
Perhe: Pentu, Hapsutassu

Nimi: Apila

29.10.2017 14:02
Nimi: Vaahterapentu, Vaahterahalla

Ikä: 0 kk

Skp: Naaras

Klaani: Kaikuklaani

Ulkonäkö: Haalean oranssi kaunis naaras. Tämän turkissa kulkee tummempia raitoja. Naaraan suunympärys, kaula, vatsa ja käpälät ovat lumenvalkeat. Naaraan valkea turkki on muuta turkkia pörheämpää. Muuten turkki on ohutta, sileää ja pehmeää. Ruumiinrakenteeltaan naaras on pienikokoinen, solakka, virtaviivainen ja nopea. Vaahterahallan polkuanturat ja nenä ovat vaaleanpunaiset. Kissan kynnet ovat pitkät ja valkoiset. Naaraan häntä on keskipitkä ja ohut.

Luonne: Vaahterahallalla on sisua. Osaa puolustaa itseään hyvin. Ei jaksa kuunnella ohjeita, eikä pidä siitä kun häntä määräillään. Ärsyyntyy helposti, mutta muuten on yleensä positiivinen. Rakastaa seikkailua, ja päätyy usein ongelmiin omapäisyydensä takia. Naaras osaa olla piikikäs ja ärsyttävä. Tämän kärsivällisyys ei kestä ysein itseään nuorempia. Kuuntelee ainoastaan emoaan. On kuin "emon kulta" ja "muiden kauhu"

Perhe:
Emo: Kuutamolehti
Isä: Valkohalla
Sisarukset: Hallapentu/lampi, Aamupentu/siipi

Taidot:
+saalistus
+nopeasti juokseminen
+kiipeily
+kissajoukolle puhuminen
-uiminen
-taistelu
-kuuntelu

Muuta: Vaahterahalla haluaisi olla kulkukissa. Silloin kukaan ei määräilisi häntä ja hän saisi seikkailla mielin määrin. Mutta hän ei kuitenkaan aio ryhtyä kulkukissaksi.

-Hyväksytty

©2018 Soturin Taival - suntuubi.com